Unboxing BOPS: „Морски мистерии“

Морски BOPS! След майската кутия просто нямаше как да не се зарибя и мисля, че станах перманентен фен на BOPS 😍 И трябва да призная, че морските мистерии в тазмесечната кутия бяха доста интригуващи!

Първо искам да кажа, че си взех кутията във вторник вечерта, защото буквално до вчера (20.06.) бях наляво-надясно из страната и вършех разни лични задачки. Но това е вече зад гърба ми, BOPS е взет, разопакован, опищян, а някои от артикулите дори влязоха в употреба още на мига. Та нека видим какви чудеса са скрили Алекс и Райс за плажа:

Jpeg

Защото съм гадна първо ще ви покажа заглавната страница 😜 Личи си, че всеки месец организаторите отделят време и съчиняват наистина симпатично писъмце, което допълнително прави преживяването още по-лично и вълнуващо! Изобщо, отличен 6 в тази област!

Jpeg

Така, с един поглед мисля се вижда почти всичкият книжен артикул на кутията. Не знаех за кое по-напред да се усмихна, но мисля, че абсолютен фаворите ми стана чантата! Няма и пет минути след като я получих и веднага я натъпках с разни неща за работа 😅 От известно време се каня да си купя чанта на книжна тематика и ето на – не ми се налага вече. А ето я и нея в близък план:

Jpeg

Все пак да обърнем малко повече внимание и на другите артикули. Този месец в кутията си ще откриете глицеринов сапун с аромата на море (ммм ❤), джобно огледалце с рисунка на русалка и лупичка-книгоразделител, с която да си търсите мидички на плажа. Моята лупичка за съжаление нямаше стъкло (🙁), но готините хора от Четат ли двама бяха много разбрани и в юлската ми кутия ще има едно допълнително подаръче 😊 Предполагам, можете да усетите как нетърпението ми да получа двойната кутия нарасна с една идея повече. Ето ги и на снимка въпросните глезотийки:

Jpeg

Иии май дойде време за книгата. Направо ви я показвам, а после ще се обяснявам:

Jpeg

Така, за тази книга нямам мнение. Чувала съм за нея, знам че е част от трилогия, трилър, но само толкова. Сега ще имам възможността да си изградя собствено мнение за историята. Настроена съм оптимистично, защото наскоро четох трилър на друго издателство и останах адски очарована, а и като цяло обичам да разнообразявам обичайната си литература с този жанр. Така че, стискам палци да се зарибя и да стана фен на Питър Мей.

Ами това е за този месец. Аз лично съм доволна, най-вече от чантата, а за книгата ще изразя мнение по-късно. Не знам как ще издържа докато си получа юлската кутия, а след това как ще преживея двумесечната суша просто не ми го побира акъла. А съм член на клуба „Неанонимните бопсохолици“ само от два месеца. Мъка, мъка ви казвам!

Ще се радвам да споделите и вашите впечатления от юнския BOPS. Кой е любимият ви артикул?

П.П. Чантата от New Yorker се използва само за фон, защото е шарена. В никакъв случай не правя продуктово позициониране… макар магазинът да си е доста як 😁

6 коментара

Оставете коментар

%d блогъра харесват това: