Summer Lovin’ Book Tag 2017

Здравейте, приятели! Започвам седмицата с летен таг, в който бях тагната не от един, а от цели двама блогъри – Михаела от Book Mouse и Силвето от My books are my world, за което искрено благодаря и на двете мацки ❤ Като никога отговорите ми бяха кратки и доста конкретни, така че нападайте, защото ще свършaт бързо 😄 И преди да забравя, нека отбележа и аз кого предизвиквам с този таг – кого друг, ако не книжната адашка Кали от A court of books and magic. Е, да започваме:

1. Начало на лятото: Грабващо първо изречение

„Монтажистът е първият от екипа на продукцията, който ще умре.“

Завладяващо, нали? Е, поне за мен бе такова – с това изречение просто знаех, че вече няма връщане назад от тази книга. И тя наистина се оказа повече от добра – направо уникална! (ревю можете да видите тук)

2. Прекалено горещо за излизане: Книга перфектна за цял ден у дома

Мога да посоча не едно и две заглавия – „Думи в тъмносиньо“, „Крайно нелогично поведение“ и сладката „Самър“ – все книги, които лично аз съм поглъщала за ден 🙂

3. Лятно пътешествие: Книга , която бихте взели с вас на път

Иска ми се да кажа всяка книга, която не е повече от 400стр, но истината е, че абсолютно всяка книга, която в момента ме е грабнала на макс, се взима на път – дълъг или не – като няма абсолютно никакво значение дали е на електронния ми четец или представлява 700 страници книжен топуз. Последното заглавие, което се повози с мен в автобуса, бе „A court of wings and ruin“.

4. Божествен студен чай: Книга, чието действие се развива на студено.

Веднага се сещам за „Единственият спомен на Флора Банкс“. Е, не през цялото време, но една голяма част от историята се разви в доста студен климат.

5. Неприятно слънчево изгаряне: Книга, която наистина не сте харесали

Ох, все това заглавие посочвам – „Цветя от лед и пепел“ – ама наистина останах страшно разочарована, защото очаквах и исках да прочета нещо съвсем друго. Едно от последните книжни разочарования също така е и „Библиотеката на душите“ и „Приказки за чудатите“.

6. Горещо четиво: Препоръчайте любима книга

Тази година едни от най-горещите четива за мен бяха „Жестока любов“ на Колийн Хувър, „A court of wings and ruin“ на Сара. Дж. Маас, „Ясновидците“ на Либа Брей, „Писма до изгубените души“, „Думи в тъмносиньо“, „Каравал“, „Серафина“, „Малката билкарница в Монмартър“, „Предателка“, „Самър“ – ии моля някой да ме спре, защото мога да продължа така до утре 😄

summer_lovin_book_tag_cover2

Оставете коментар

%d блогъра харесват това: