Top 5 Wednesday: Favorite Fandom Items

Ето ме отново тук с тема за top 5 wednesday. Този месец си харесах само една, или по-скоро разбрах замисъла на само една, зависи как искате да гледате на нещата – откъм правилната или откъм измислената страна. Таа включвам се в края на месеца с топ 5 любими фендъм (брр, боли ме да я напиша тая дума така, ама като си няма сносен превод…) предмети. Вещите могат да бъдат от всякакво естество и аз съм се спряла на следните 5 варианта:

Книгоразделители – обожавам книгоразделите! То кой ли книжен червей не е вманиачен на тема разделители, но видя ли такова картонче и ръката ми автоматично посяга да си го прибере. А ако носи принт, цитат или каквото и да било друго от света на любимата ми книга, то смятайте, че ще се запася с няколко бройки, та да си имам резервни. Не за да раздавам на приятели, а за да си имам аз повечко разделители. Защото Джоуи не дели храна, а аз не деля… абсолютно нищо с никого 🤣

Свещи – ароматизирани свещи също колекционирам със страст, подобно на книгоразделите, но ако са посветени и на любими герои, то съм готова да си продам душата за тях. Шегувам се. Само левия бъбрек, чак цялата душа няма нужда. А ако ароматизираната свещ е и в по-причудлива форма, то значи сто процента ще влезе и в някоя фотография. Щото, налЕ, съм великият букстаграмър (заслужавам смъртна присъда за начина, по който третирам родния ни език)…

Принтове с цитати и/или образи на героите – всичко, което може да ми остави спомен от историята, се смята за плюс в колекцията. Принтове на героите, цитати от книгата, сцени от сюжета – всичко, искам всичко!

Карти на света – искам и карти на света, за който чета. Особено ако е изцяло нов, рожба на въображението на автора. Моето собствено е доста слабо в отношение на географска ориентация и ми е нужна карта, за да знам къде по дяволите ходят тия герои през цялото време.

Значки/ ключодържатели/ чанти и всякакви неща, които мога да закача по себе си и които носят част от любимата ми история.

Оставете коментар

%d блогъра харесват това: